Bedrijfsprofiel

In november 2007 is van Wijk interieurbouw door Martin Oskamp overgenomen en wordt het bedrijf sinds 2010 voortgezet onder de naam Oskamp Interieurs.

Gedurende een periode van ruim 10 jaar is Martin in het bedrijf werkzaam geweest als meubelmaker en werkplaatschef. Het bedrijf heeft in de loop van de jaren veel ervaring opgedaan in het vervaardigen van maatwerkmeubelen, waarop onze activiteiten hoofdzakelijk zijn gericht.
Uw interieur maken we samen, of het nu gaat om kastenwanden, keukens, dressoirs of badkamermeubels. Op maat en compleet naar wens, schets of tekening. De jarenlange ervaring in jacht-en interieurbouw is de basis voor uw interieur.
Uiteraard compleet gemonteerd, gelakt en afgewerkt. Zorgeloze kwaliteit, een huizenleven lang.

Jachtbetimmering

De afdeling jachtbetimmering heeft, naar volledige tevredenheid van diverse opdrachtgevers, als onderaannemer meerdere grote projecten vervaardigd en opgeleverd, het aparte portfolio hiervan laat enkele voorbeelden zien. Kwaliteit en flexibiliteit bij de uitvoering van deze projecten heeft hiertoe geleid.

Interieurbouw

Het ontwerpen, vervaardigen en desgewenst ter plaatse monteren van kastenwanden, keukens, slaapkamermeubelen voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen behoort eveneens tot een van onze specialiteiten.
Ook hierin streven wij naar topkwaliteit en stellen wij onze ‘knowhow’ gaarne ter beschikking om in overleg met onze opdrachtgevers te komen tot klantgerichte oplossingen.